Deshihk ´s Blog ?

Závody In-line cup v Kroměříži

V sobotu 27.6. (2009) se konaly závody v aggressive inline v Kroměříži v jejich nově natřeném (růžovém) parku. Na tuto akci jsem vyrazil s : J1rkem (Jirka Tomášek), Smoothem (Dan Hanka), Pokémonem (Standa Honek) a s Jirkovou přítelkyní Míšou.

Vyrazili jsme v sobotu ráno všichni z Ústí nad Orlicí směrem Morava v malém vozu Škoda Fabia. Do Kroměříže jsme dorazili přibližně kolem 11-té hodiny a už tam několik jezdců trénovalo.

Bohužel letos jsem si nemohl tyto závody si zajet, protože se mi před dvěma týdny podařilo odrovnat si koleno. Což mi mělo později „vyrovnat“ možnost dělat jednoho z porotců (měli málo lidí, ne že bych byl někdo významný), což jsem bohužel zbrkle odmítnul, protože mě to zaskočilo a překvapilo.

Závody se jely na 3 skupiny a to: Amatéři do 18-ti let, Amatéři nad 18 let a Profi skupina (bez věkového omezení. Vždy jezdili v parku 3 jezdci naráz a měli ukázat to nejlepší v časovém intervalu 3 minut. Porotců bylo pět a měli za cíl bodovat jednotlivé triky podle obtížnosti, stylu, plynulosti a čistoty jízdy.

Výsledky:

Amatéři do 18
1. Martin Charvát (Santos) - Hulín u Kroměříže (263 b.)
2. Vojtěch Skrzypek (Skřítek) - Frýdek-Místek (246 b.)
3. Jiří Jedlička (Jedla)- Kroměříž (244 b.)

Amatéři nad 18
1. Tomek Szymczyk (Szyszka) - Katowice/Polsko (329 b.)
2. Michal Kolaja (Kolajič) - Strážnice ( 310b.)
3. Petr Neuman (Cajt) - Kroměříž (301 b.)

Profi
1. Jirka Tomášek (jirk) - Ústí nad Orlicí (486 b.)
2. Dan Hanka (Smooth)- Hradec Králové (340 b.)
3. Przemek Górczyk (Szczurek) - Wrocław/Poland (330 b.)

Sponzorů soutěže letos bylo poměrně dost, podle čehož taky vypadala hromada cen pro nejlepší z jednotlivých skupin. Jelikož se dva z naší “výpravy” umístili na stupních, tak jsme měli celkem problém jak do našeho “autíčka” naskládat vítezný lup (brusle Tempish, skateboard Tempish, krabice věcí od Hedonu apod.). Poláci z Hedonskatu se smáli tomu skateboardu, a říkali že opravdu jen v ČR se může stát, že vítěz bruslařských závodů dostane skate.

Po závodech byla naplánovaná afterparty, na kterou jsme měli v plánu dorazit i přes vyčerpání celé posádky našeho vozu. Nedlouho po příjezdu do Music klubu Clan (kde se konala afterparty), se bohužel náš “Pokémon” zřídil takovým způsobem, že zbytek večera/noci/rána strávil blouzněním a poleháváním kde se dalo.

Tyto závody byly pro mě nejzajímavější hlavně díky profi jezdcům ať už českých nebo polských (hedonskate team). Celé finále se jelo v úžasné atmosféře, diváci tak neskutečně vyváděli, že chvílemi nebyla slyšet ani hudba (jejíž hlasitost mi dost drtila mozek). Diváci jezdce povzbuzovali tak, že chvílemi byly slyšet jen vlny vřavy a dupání a pobízení jezdců do ještě neuvěřitelnějších triků a poletů.

Velké poděkování patří sice pánům organizátorům (Cajt a spol.), ale největší dík si zaslouží počasí, protože se uprostřed semifinálových jízd lehce rozpršelo, ale naštěstí brzo přestalo a mohlo se dál jezdit. Původně byly obavy ohledně toho, že mělo pršet celý den, což se naštěstí nestalo, takže děkuji těm „nahoře“, že nás nechali si užít závody jaké tu dlouho nebyly.



Můj nový web najdete na OndřejMartinek.cz.

Spolupracuji na Pravopisně.cz - online diktáty tak, jak je neznáte.

Komentáře



Dobrej report
smooth | 29.06.2009 15:17

dobrej report!! pobavilo mě pokémonovo blouznění po okolí:D:D pyčo,to se fakt směju :D:D:D


Autor:

Email:

Nadpis:

Text:


Ano jsem člověk